Nabeschouwing Krasnodar - Rennes (1-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Krasnodar het woensdag 2 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Rennes (1-0)

Het Champions League duel tussen Krasnodar en Rennes is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door M. Berg, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Krasnodar uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Krasnodar - Rennes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Rennes Gele kaart voor S. NZonzi Rennes
23' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
28' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Wanderson Krasnodar
53' Gele kaart Rennes Gele kaart voor S. J. Lea Rennes
65' Wissel Rennes Wissel C. Grenier voor S. J. Lea Rennes
65' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor A. Hunou Rennes
66' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Wanderson Krasnodar
71' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Berg met assist van A. Martynovich Krasnodar 1-0
73' Wissel Rennes Wissel Y. Gboho voor B. Bourigeaud Rennes
82' Wissel Rennes Wissel F. Tait voor E. Camavinga Rennes
87' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
91' Wissel Krasnodar Wissel Ari voor M. Berg Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Rennes
Opstellingen Krasnodar - Rennes
De opstellingen van Krasnodar en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Rennes

Krasnodar en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Rennes in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Krasnodar 0
Winst Rennes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 3e plaats.