Nabeschouwing Krasnodar - Sevilla (1-2) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Krasnodar het dinsdag 24 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Sevilla (1-2)

Het Champions League duel tussen Krasnodar en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van I. Rakitic. Krasnodar kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Wanderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette M. El Haddadi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Sevilla een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Krasnodar - Sevilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitic Sevilla 0-1
19' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel M. Wanderson voor M. Suleymanov Krasnodar
53' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor Oscar Sevilla
56' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson met assist van K. Olsson Krasnodar 1-1
58' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor S. Escudero Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor I. Rakitic Sevilla
67' Wissel Krasnodar Wissel Ari voor M. Berg Krasnodar
67' Wissel Krasnodar Wissel T. Vilhena voor K. Olsson Krasnodar
72' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
72' Wissel Sevilla Wissel O. Idrissi voor L. Ocampos Sevilla
84' Wissel Krasnodar Wissel E. Chernov voor V. Claesson Krasnodar
85' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor R. Cabella Krasnodar
95' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. El Haddadi Sevilla 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Sevilla
Opstellingen Krasnodar - Sevilla
De opstellingen van Krasnodar en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Sevilla

Krasnodar en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Sevilla in de Champions League vond plaats op 4 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 0
Winst Sevilla 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 2e plaats.