Nabeschouwing Lazio - Borussia Dortmund (3-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lazio het dinsdag 20 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Borussia Dortmund (3-1)

Het Champions League duel tussen Lazio en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Hitz zorgde ervoor dat Lazio op 2-0 kwam te staan in de 23e minuut. In de 71e minuut wist Borussia Dortmund de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Haaland.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Lazio vergroot nadat J. Akpa Akpro de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lazio.

LIVE Lazio - Borussia Dortmund 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van J. Correa Lazio 1-0
23' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt M. Hitz Luiz Felipe Lazio 2-0
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
46' Wissel Borussia Dortmund Wissel G. Reyna voor J. Bellingham Borussia Dortmund
51' Wissel Lazio Wissel W. Hoedt voor Luiz Felipe Lazio
62' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor G. Reyna Borussia Dortmund
62' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor T. Delaney Borussia Dortmund
65' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Brandt voor L. Piszczek Borussia Dortmund
67' Wissel Lazio Wissel J. Akpa Akpro voor S. Milinkovic-Savic Lazio
67' Wissel Lazio Wissel V. Muriqi voor J. Correa Lazio
71' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt E. Haaland met assist van G. Reyna Borussia Dortmund 2-1
76' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Akpa Akpro met assist van C. Immobile Lazio 3-1
78' Wissel Borussia Dortmund Wissel Reinier voor M. Reus Borussia Dortmund
80' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor L. Alberto Lazio
81' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor C. Immobile Lazio
84' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Borussia Dortmund
Opstellingen Lazio - Borussia Dortmund
De opstellingen van Lazio en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.