Nabeschouwing Lazio - Zenit (3-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lazio het dinsdag 24 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Zenit (3-1)

Het Champions League duel tussen Lazio en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lazio kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Immobile. Lazio vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Parolo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist Zenit de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Dzyuba.

C. Immobile zette Lazio even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Michael Oliver toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lazio.

LIVE Lazio - Zenit 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van Lucas Leiva Lazio 1-0
22' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo met assist van J. Correa Lazio 2-0
25' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van Y. Rakitsky Zenit 2-1
37' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor D. Santos Zenit
38' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
48' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Lovren Zenit
55' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 3-1
59' Wissel Zenit Wissel S. Driussi voor W. Barrios Zenit
59' Wissel Zenit Wissel L. Musaev voor A. Mostovoy Zenit
60' Wissel Lazio Wissel J. Akpa Akpro voor M. Parolo Lazio
60' Wissel Lazio Wissel Luiz Felipe voor Patric Lazio
68' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
68' Wissel Lazio Wissel M. Fares voor M. Lazzari Lazio
73' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor Y. Zhirkov Zenit
74' Wissel Zenit Wissel D. Shamkin voor A. Erokhin Zenit
76' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitsky Zenit
81' Wissel Lazio Wissel V. Muriqi voor C. Immobile Lazio
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Zenit
Opstellingen Lazio - Zenit
De opstellingen van Lazio en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Zenit

Lazio en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Zenit in de Champions League vond plaats op 4 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Lazio 0
Winst Zenit 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 2e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 4e plaats.