Nabeschouwing Legia Warszawa - Omonia Nicosia (0-2) (na verlenging) || Champions League 2020/2021

Woensdag 26 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Legia Warszawa het woensdag 26 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Omonia Nicosia (0-2) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Legia Warszawa en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Omonia Nicosia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Omonia Nicosia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Lewczuk van Legia Warszawa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Een penalty zorgde er later in de 92e minuut voor dat Omonia Nicosia via J. Gomez op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Omonia Nicosia via een goal van T. Santos in de 107e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Nathan Verboomen af en was het Omonia Nicosia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Legia Warszawa - Omonia Nicosia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor T. Santos Omonia Nicosia
33' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor V. Gomes Omonia Nicosia
34' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor I. Lewczuk Legia Warszawa
56' Tweede gele kaart Legia Warszawa Tweede gele kaart voor I. Lewczuk Legia Warszawa
60' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Wieteska voor V. Gvilia Legia Warszawa
61' Wissel Legia Warszawa Wissel Kante voor T. Pekhart Legia Warszawa
76' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Asante voor M. Tzionis Omonia Nicosia
79' Wissel Legia Warszawa Wissel B. Kapustka voor M. Rosolek Legia Warszawa
91' Wissel Omonia Nicosia Wissel L. Loizou voor E. Bautheac Omonia Nicosia
92' Penalty Omonia Nicosia Penalty J. Gomez Omonia Nicosia 0-1
95' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Luquinhas Legia Warszawa
103' Wissel Omonia Nicosia Wissel C. Mavrias voor V. Gomes Omonia Nicosia
105' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor J. Gomez Omonia Nicosia
107' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt T. Santos met assist van E. Asante Omonia Nicosia 0-2
108' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Martins voor M. Wieteska Legia Warszawa
112' Wissel Omonia Nicosia Wissel Kiko voor T. Santos Omonia Nicosia
119' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor B. Slisz Legia Warszawa
122' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor A. Jedrzejczyk Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Omonia Nicosia
Opstellingen Legia Warszawa - Omonia Nicosia
De opstellingen van Legia Warszawa en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Legia Warszawa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Aleksandar Vukovic
Voorbeschouwing Legia Warszawa - Omonia Nicosia

Legia Warszawa en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Legia Warszawa en Omonia Nicosia elkaar treffen in de Champions League.