Nabeschouwing Legia Warszawa - Real Madrid (3-3) || Champions League 2016/2017

Woensdag 2 november 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Legia Warszawa het woensdag 2 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Pepsi Arena in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Real Madrid (3-3)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Legia Warszawa en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Bale. Real Madrid vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Benzema op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist Legia Warszawa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Odjidja-Ofoe.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Radović de 2-2 maakte voor Legia Warszawa. Legia Warszawa leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 83 minuten op voorsprong na een goal van T. Moulin: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Real Madrid. In de 85e minuut was het M. Kovačić die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kralovec en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Legia Warszawa - Real Madrid 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van Cristiano Ronaldo Real Madrid 0-1
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van G. Bale Real Madrid 0-2
40' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt V. Odjidja-Ofoe met assist van Guilherme Legia Warszawa 1-2
58' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt M. Radović met assist van T. Moulin Legia Warszawa 2-2
65' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor K. Benzema Real Madrid
69' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Kucharczyk voor N. Nikolics Legia Warszawa
77' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Prijović voor M. Radović Legia Warszawa
77' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor Fábio Coentrão Real Madrid
83' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt T. Moulin met assist van A. Prijović Legia Warszawa 3-2
85' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Kovačić met assist van Daniel Carvajal Real Madrid 3-3
85' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor Álvaro Morata Real Madrid
87' Wissel Legia Warszawa Wissel T. Jodłowiec voor V. Odjidja-Ofoe Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Real Madrid
Opstellingen Legia Warszawa - Real Madrid

Voorbeschouwing Legia Warszawa - Real Madrid

Legia Warszawa en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kralovec en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 18 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Legia Warszawa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Legia Warszawa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.