Nabeschouwing Legia Warszawa - Trenčín (0-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 3 augustus 2016 - 20:45 uur



In de Champions League 2016/2017 neemt Legia Warszawa het woensdag 3 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Pepsi Arena in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Trenčín (0-0)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Legia Warszawa en Trenčín geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Legia Warszawa en Trenčín gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Legia Warszawa - Trenčín
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
3
Overtredingen
8
12
Buitenspel
4
0
Corners
11
5
LIVE Legia Warszawa - Trenčín 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel Legia Warszawa Wissel Ł. Broź voor B. Bereszyński Legia Warszawa
69' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Aleksandrov voor S. Langil Legia Warszawa
77' Wissel Trenčín Wissel E. Prekop voor D. Jančo Trenčín
78' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Prijović voor N. Nikolics Legia Warszawa
80' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor A. Prijović Legia Warszawa
95' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Šulek Trenčín
94' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Bero Trenčín
90' Wissel Trenčín Wissel Rafael voor M. Udeh Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Trenčín
Opstellingen Legia Warszawa - Trenčín

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Legia Warszawa - Trenčín

Legia Warszawa en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en Trenčín in de Champions League vond plaats op 27 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Legia Warszawa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Legia Warszawa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trenčín slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Legia Warszawa 1
Winst Trenčín 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Legia Warszawa - Trenčín Opstelling Legia Warszawa Opstelling Trenčín Live Legia Warszawa - Trenčín Live Legia Warszawa - Trenčín kijken Legia Warszawa - Trenčín kijken Live Legia Warszawa - Trenčín stream Legia Warszawa - Trenčín Fox Sports Nabeschouwing Legia Warszawa - Trenčín Uitslag Legia Warszawa - Trenčín Statistieken Legia Warszawa - Trenčín Champions League 2016/2017 Legia Warszawa - Trenčín wedden Legia Warszawa - Trenčín gokken Legia Warszawa - Trenčín Unibet