Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Flora (2-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 6 juli 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Lincoln Red Imps het woensdag 6 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Flora (2-0)

Het Champions League duel tussen Lincoln Red Imps en Flora is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lincoln Red Imps. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. J. Chipolina maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lincoln Red Imps vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lincoln Red Imps vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Calderón op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lincoln Red Imps.

Wedstrijdstatistieken Lincoln Red Imps - Flora
2
0
LIVE Lincoln Red Imps - Flora 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Toom Flora
15' Penalty Lincoln Red Imps Penalty J. Chipolina Lincoln Red Imps 1-0
40' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Vihmann Flora
54' Wissel Flora Wissel A. Prosa voor Z. Beglarishvili Flora
60' Wissel Flora Wissel J. Tamm voor M. Vihmann Flora
64' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor L. Walker Lincoln Red Imps
64' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Cabrera voor L. Casciaro Lincoln Red Imps
71' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Calderón voor A. Bardon Lincoln Red Imps
78' Wissel Lincoln Red Imps Wissel K. Chipolina voor Yeray Lincoln Red Imps
79' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt Calderón Lincoln Red Imps 2-0
81' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Calderón Lincoln Red Imps
82' Wissel Flora Wissel G. Šlein voor J. Kokla Flora
86' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor R. Chipolina Lincoln Red Imps
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Flora
Opstellingen Lincoln Red Imps - Flora

Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Flora

Lincoln Red Imps en Flora spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln Red Imps en Flora in de Champions League vond plaats op 28 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Flora. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Flora favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lincoln Red Imps te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lincoln Red Imps. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.