Nabeschouwing Liverpool - Real Madrid (0-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 14 april 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Liverpool het woensdag 14 april 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Real Madrid (0-0)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Liverpool en Real Madrid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Liverpool, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Björn Kuipers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Liverpool - Real Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
25' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Robertson Liverpool
59' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor N. Phillips Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel T. Alcantara voor J. Milner Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel D. Jota voor O. Kabak Liverpool
72' Wissel Real Madrid Wissel A. Odriozola voor T. Kroos Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel Rodrygo voor Junior Vinicius Real Madrid
82' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor S. Mane Liverpool
82' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor R. Firmino Liverpool
82' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor M. Asensio Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Real Madrid
Opstellingen Liverpool - Real Madrid
De opstellingen van Liverpool en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Liverpool - Real Madrid

Liverpool en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 6 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 4 keer wist de ploeg van Liverpool te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Liverpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.