Nabeschouwing Llanelli - Ventspils (1-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 15 juli 2008 - 19:35 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Llanelli het dinsdag 15 juli 2008 om 19:35 uur in eigen huis op tegen Ventspils.

Via de Llanelli - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Llanelli - Ventspils (1-0)

Het Champions League duel tussen Llanelli en Ventspils is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Llanelli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut dacht Llanelli op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Jones. Helaas voor Llanelli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Llanelli - Ventspils
1
0
LIVE Llanelli - Ventspils 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Llanelli - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor M. Zizilevs Ventspils
20' Doelpunt Llanelli Doelpunt S. Jones Llanelli
50' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor Z. Menteshashvili Ventspils
55' Wissel Llanelli Wissel M. Pritchard voor C. Jones Llanelli
65' Wissel Ventspils Wissel A. Butriks voor Z. Menteshashvili Ventspils
66' Wissel Llanelli Wissel N. Holland voor M. Jones Llanelli
71' Wissel Llanelli Wissel C. Williams voor S. Evans Llanelli
72' Wissel Ventspils Wissel J. Kosmacovs voor V. Kolesnichenko Ventspils
73' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor Z. Dubenskiy Ventspils
82' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor J. Bowen Llanelli
86' Wissel Ventspils Wissel R. Rugins voor M. Zizilevs Ventspils
89' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Rimkus Ventspils