Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid (1-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lokomotiv Moskou het dinsdag 3 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid (1-1)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Giménez, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In de 29e minuut was het Lokomotiv Moskva dat via Murilo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Benoît Bastien.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

LIVE Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt J. Giménez met assist van H. Herrera Atlético Madrid 0-1
24' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Suárez Atlético Madrid
25' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Anton Miranchuk Atlético Madrid 1-1
29' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty Murilo Lokomotiv Moskva
44' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Saúl Lokomotiv Moskva
46' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Saúl Atlético Madrid
49' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor Atlético Madrid
51' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Krychowiak Atlético Madrid
54' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Rajković Lokomotiv Moskva
64' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov F. Smolov Lokomotiv Moskva
69' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor Lokomotiv Moskva
69' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Llorente Atlético Madrid
69' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Á. Correa Atlético Madrid
78' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor L. Torreira Vitolo Lokomotiv Moskva
83' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
89' Wissel Atlético Madrid Wissel D. Rybchinskiy voor Anton Miranchuk Atlético Madrid
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
95' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Nikolic M. Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Atlético Madrid

Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 11 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Atlético Madrid 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 4e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.