Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Bayern München (1-2) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lokomotiv Moskou het dinsdag 27 oktober 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Bayern München (1-2)

Het Champions League duel tussen Lokomotiv Moskou en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Goretzka, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Miranchuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette J. Kimmich zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Kovacs, waardoor Bayern München een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van B. Pavard FC Bayern München 0-1
17' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Rajkovic voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
46' Wissel FC Bayern München Wissel S. Gnabry voor T. Muller FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor L. Goretzka FC Bayern München
48' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Hernandez FC Bayern München
50' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
69' Wissel FC Bayern München Wissel D. Costa voor K. Coman FC Bayern München
70' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van Ze Luis Lokomotiv Moskva 1-1
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
79' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van J. Martinez FC Bayern München 1-2
84' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Bayern München
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Bayern München
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hans-Dieter Flick
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Bayern München

Lokomotiv Moskou en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Bayern München elkaar treffen in de Champions League.

Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Bayern München 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 2e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.