Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Salzburg (1-3) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 1 december 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Lokomotiv Moskou het dinsdag 1 december 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Salzburg (1-3)

Het Champions League duel tussen Lokomotiv Moskou en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Berisha, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Berisha op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Lokomotiv Moskva vervolgens op 1-2. Het was A. Miranchuk die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat K. Adeyemi de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Salzburg.

LIVE Lokomotiv Moskou - Salzburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha Salzburg 0-1
41' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha met assist van S. Koita Salzburg 0-2
46' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Ignatjev voor S. Rajkovic Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor V. Lystsov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mukhin voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
62' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Mukhin Lokomotiv Moskva
69' Wissel Salzburg Wissel L. Sucic voor M. Camara Salzburg
70' Wissel Salzburg Wissel K. Adeyemi voor S. Koita Salzburg
77' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor D. Szoboszlai Salzburg
79' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-2
79' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
80' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Andre Ramalho Salzburg
80' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
80' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Stankovic Salzburg
81' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi Salzburg 1-3
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
85' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Nikolic Lokomotiv Moskva
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor Ze Luis Lokomotiv Moskva
93' Wissel Salzburg Wissel J. Onguene voor M. Berisha Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Salzburg
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Salzburg
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Salzburg

Lokomotiv Moskou en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Salzburg in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Salzburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 3e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.