Nabeschouwing Ludogorets - Midtjylland (0-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 26 augustus 2020 - 19:30 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ludogorets het woensdag 26 augustus 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Midtjylland (0-1)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Denys Shurman geëindigd in een 0-1 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Junior Brumado, waarmee Midtjylland met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Midtjylland dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Midtjylland uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ludogorets - Midtjylland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor B. Kraev Midtjylland
42' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor O. Onyeka Midtjylland
45' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Anicet Ludogorets
54' Wissel Ludogorets Wissel Higinio voor C. Keseru Ludogorets
55' Wissel Ludogorets Wissel B. Tekpetey voor Anicet Ludogorets
62' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Paulinho Midtjylland
65' Wissel Midtjylland Wissel Junior Brumado voor B. Kraev Midtjylland
75' Wissel Midtjylland Wissel M. Anderson voor S. Kaba Midtjylland
78' Doelpunt Midtjylland Doelpunt Junior Brumado Midtjylland 0-1
79' Wissel Ludogorets Wissel Jorginho voor M. Tchibota Ludogorets
81' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Higinio Ludogorets
85' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Midtjylland
Opstellingen Ludogorets - Midtjylland
De opstellingen van Ludogorets en Midtjylland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Midtjylland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Voorbeschouwing Ludogorets - Midtjylland

Ludogorets en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denys Shurman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Midtjylland elkaar treffen in de Champions League.