Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest (1-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 16 september 2020 - 19:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Maccabi Tel Aviv het woensdag 16 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest (1-0)

Het Champions League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Dinamo Brest is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. D. Biton maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Tel Aviv vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Maccabi Tel Aviv uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor M. Kandil Maccabi Tel Aviv
49' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor S. Kislyak Dinamo Brest
50' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty D. Biton Maccabi Tel Aviv 1-0
57' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel N. Blackman voor I. Shechter Maccabi Tel Aviv
61' Wissel Dinamo Brest Wissel A. Pavlovets voor E. Khacheridi Dinamo Brest
65' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Rikan voor E. Golasa Maccabi Tel Aviv
70' Wissel Dinamo Brest Wissel P. Savitskiy voor M. Gordejchuk Dinamo Brest
76' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor N. Blackman Maccabi Tel Aviv
82' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Y. Cohen voor D. Biton Maccabi Tel Aviv
86' Wissel Dinamo Brest Wissel A. Bykov voor A. Milevsky Dinamo Brest
94' Gele kaart Dinamo Brest Gele kaart voor P. Sedko Dinamo Brest
94' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Dinamo Brest
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Dinamo Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Dinamo Brest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.