Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Riga (2-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 19 augustus 2020 - 19:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Maccabi Tel Aviv het woensdag 19 augustus 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Maccabi Tel Aviv - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Riga (2-0)

Het Champions League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Riga is onder leiding van scheidsrechter Igor Pajač geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 58 minuten. N. Blackman maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Tel Aviv vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 88e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom N. Blackman die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Maccabi Tel Aviv.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Riga 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Guerrero Maccabi Tel Aviv
45' Gele kaart Riga Gele kaart voor R. Rugins Riga
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Biton voor E. Guerrero Maccabi Tel Aviv
58' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty N. Blackman Maccabi Tel Aviv 1-0
59' Wissel Riga Wissel Roger voor K. Mbombo Riga
62' Wissel Riga Wissel J. Nkololo voor S. Junior Riga
71' Wissel Riga Wissel Dario voor J. Hora Riga
73' Gele kaart Riga Gele kaart voor A. Cernomordijs Riga
74' Gele kaart Riga Gele kaart voor H. Prenga Riga
82' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel T. I. Ben Haim voor E. Almog Maccabi Tel Aviv
84' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel I. Shechter voor D. Peretz Maccabi Tel Aviv
88' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty N. Blackman Maccabi Tel Aviv 2-0
93' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor M. Kandil Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Riga
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Riga
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Riga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Riga zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.