Nabeschouwing Manchester City - Celtic (1-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Manchester City het dinsdag 6 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Celtic (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Manchester City en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Celtic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van P. Roberts. Manchester City kwam na 8 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Iheanacho, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Manchester City - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Celtic Doelpunt P. Roberts met assist van M. Lustig Celtic 0-1
8' Doelpunt Manchester City Doelpunt K. Iheanacho met assist van Nolito Manchester City 1-1
44' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. Lustig Celtic
51' Wissel Celtic Wissel G. Mackay-Steven voor J. Forrest Celtic
62' Wissel Manchester City Wissel Jesús Navas voor Pablo Maffeo Manchester City
73' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor M. Dembélé Celtic
79' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor İ. Gündoğan Manchester City
85' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Celtic
Opstellingen Manchester City - Celtic

Voorbeschouwing Manchester City - Celtic

Manchester City en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vincic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester City en Celtic in de Champions League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.