Nabeschouwing Midtjylland - Ajax (1-2) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Midtjylland het dinsdag 3 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Ajax (1-2)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Antony. Ajax vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut wist Midtjylland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Dreyer. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Midtjylland kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Ajax een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Midtjylland - Ajax 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Ajax Doelpunt Antony met assist van D. Tadic Ajax 0-1
13' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Tadic met assist van Q. Promes Ajax 0-2
18' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Dreyer met assist van J. Cajuste Midtjylland 1-2
25' Gele kaart Ajax Gele kaart voor P. Schuurs Ajax
46' Wissel Ajax Wissel D. Klaassen voor J. Ekkelenkamp Ajax
60' Wissel Ajax Wissel E. Alvarez voor P. Schuurs Ajax
64' Wissel Midtjylland Wissel D. Cools voor J. Andersson Midtjylland
65' VAR: Afgekeurd doelpunt A. dos Santos Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. dos Santos Ajax
75' Wissel Midtjylland Wissel B. Kraev voor A. Dreyer Midtjylland
77' Wissel Ajax Wissel S. Klaiber voor N. Mazraoui Ajax
81' Wissel Midtjylland Wissel Evander voor J. Cajuste Midtjylland
81' Wissel Midtjylland Wissel L. Vibe voor S. Kaba Midtjylland
84' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor L. Vibe Midtjylland
90' Wissel Ajax Wissel L. Traore voor Antony Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Ajax
Opstellingen Midtjylland - Ajax
De opstellingen van Midtjylland en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Voorbeschouwing Midtjylland - Ajax

Midtjylland en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en Ajax elkaar treffen in de Champions League.

Winst Midtjylland 0
Winst Ajax 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Midtjylland op een 4e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 3e plaats.