Nabeschouwing Midtjylland - Atalanta (0-4) || Champions League 2020/2021

Woensdag 21 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Midtjylland het woensdag 21 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Atalanta (0-4)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-4 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gomez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee L. Muriel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atalanta in de 89e minuut, nadat A. Miranchuk de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Atalanta.

LIVE Midtjylland - Atalanta 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van C. Romero Atalanta 0-1
36' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gomez met assist van D. Zapata Atalanta 0-2
42' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Muriel Atalanta 0-3
60' Wissel Midtjylland Wissel Evander voor S. Kaba Midtjylland
68' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor A. Gomez Atalanta
68' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor L. Muriel Atalanta
74' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor P. Sisto Midtjylland
75' Wissel Midtjylland Wissel L. Vibe voor A. Mabil Midtjylland
76' Wissel Midtjylland Wissel N. Madsen voor J. Cajuste Midtjylland
80' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor D. Zapata Atalanta
80' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor R. Freuler Atalanta
84' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Romero Atalanta
86' Wissel Atalanta Wissel J. Palomino voor C. Romero Atalanta
87' Wissel Midtjylland Wissel B. Kraev voor O. Onyeka Midtjylland
87' Wissel Midtjylland Wissel M. Anderson voor P. Sisto Midtjylland
89' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Miranchuk met assist van J. Ilicic Atalanta 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Atalanta
Opstellingen Midtjylland - Atalanta
De opstellingen van Midtjylland en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - Atalanta

Midtjylland en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en Atalanta elkaar treffen in de Champions League.