Nabeschouwing Midtjylland - Slavia Praag (4-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Midtjylland het woensdag 30 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Slavia Praag (4-1)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 4-1 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Slavia Praha kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van P. Olayinka. Midtjylland kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Kaba, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Midtjylland vervolgens op 2-1. Het was A. Scholz die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Midtjylland vergroot nadat O. Onyeka de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. Dreyer namens Midtjylland de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Damir Skomina bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Midtjylland.

LIVE Midtjylland - Slavia Praag 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt P. Olayinka Slavia Praha 0-1
53' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor D. Hovorka Slavia Praha
56' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor E. Sviatchenko Midtjylland
58' Wissel Midtjylland Wissel B. Kraev voor Evander Midtjylland
58' Wissel Midtjylland Wissel A. Dreyer voor P. Sisto Midtjylland
65' Doelpunt Midtjylland Doelpunt S. Kaba met assist van A. Mabil Midtjylland 1-1
68' Wissel Slavia Praha Wissel I. Traore voor N. Stanciu Slavia Praha
72' Wissel Slavia Praha Wissel P. Musa voor L. Masopust Slavia Praha
82' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Boril Slavia Praha
84' Penalty Midtjylland Penalty A. Scholz Midtjylland 2-1
85' Wissel Slavia Praha Wissel J. Kuchta voor P. Olayinka Slavia Praha
88' Doelpunt Midtjylland Doelpunt O. Onyeka met assist van A. Dreyer Midtjylland 3-1
91' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Dreyer met assist van B. Kraev Midtjylland 4-1
91' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor A. Dreyer Midtjylland
92' Wissel Midtjylland Wissel M. Anderson voor A. Mabil Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Slavia Praag
Opstellingen Midtjylland - Slavia Praag
De opstellingen van Midtjylland en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.