Nabeschouwing Midtjylland - Young Boys (3-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 16 september 2020 - 20:30 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Midtjylland het woensdag 16 september 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Young Boys (3-0)

Het Champions League duel tussen Midtjylland en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Georgi Kabakov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Lefort zette Midtjylland op een 1-0 voorsprong in de 51e minuut van de wedstrijd. Midtjylland vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Dreyer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Midtjylland, waarmee A. Mabil zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Georgi Kabakov, waardoor Midtjylland een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Midtjylland - Young Boys 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor S. Kaba Midtjylland
41' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor O. Onyeka Midtjylland
51' Eigen doelpunt Midtjylland Eigen doelpunt J. Lefort A. Dreyer Midtjylland 1-0
59' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Aebischer Young Boys
62' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Dreyer met assist van S. Kaba Midtjylland 2-0
62' Wissel Midtjylland Wissel P. Sisto voor B. Kraev Midtjylland
66' Wissel Young Boys Wissel M. Spielmann voor M. Sulejmani Young Boys
66' Wissel Young Boys Wissel T. Siebatcheu voor N. Ngamaleu Young Boys
76' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Fassnacht Young Boys
76' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor E. Sviatchenko Midtjylland
78' Wissel Midtjylland Wissel Junior Brumado voor S. Kaba Midtjylland
82' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor C. Fassnacht Young Boys
84' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Mabil Midtjylland 3-0
84' Wissel Midtjylland Wissel Evander voor A. Dreyer Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Young Boys
Opstellingen Midtjylland - Young Boys
De opstellingen van Midtjylland en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Voorbeschouwing Midtjylland - Young Boys

Midtjylland en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgi Kabakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en Young Boys elkaar treffen in de Champions League.