Nabeschouwing Molde - Ferencváros (3-3) || Champions League 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Molde het woensdag 23 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Ferencváros (3-3)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Molde en Ferencváros geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door F. Boli, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Uzuni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Molde de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. James.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Eikrem de 2-2 maakte voor Molde. Molde leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 83 minuten op voorsprong na een goal van M. Ellingsen: 3-2. In de 87e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Ferencváros speler I. Kharatin.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Molde - Ferencváros 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ferencváros Doelpunt F. Boli met assist van E. Botka Ferencváros 0-1
9' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
43' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Knudtzon Molde
52' Doelpunt Ferencváros Doelpunt M. Uzuni met assist van E. Botka Ferencváros 0-2
55' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van M. Eikrem Molde 1-2
57' Wissel Molde Wissel O. Brynhildsen voor E. Knudtzon Molde
58' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hussain Molde
65' Doelpunt Molde Doelpunt M. Eikrem met assist van E. Hestad Molde 2-2
71' Wissel Ferencváros Wissel D. Siger voor Somalia Ferencváros
73' Wissel Ferencváros Wissel O. Zubkov voor F. Boli Ferencváros
81' Wissel Molde Wissel O. Omoijuanfo voor M. Eikrem Molde
83' Doelpunt Molde Doelpunt M. Ellingsen met assist van F. Aursnes Molde 3-2
87' Penalty Ferencváros Penalty I. Kharatin Ferencváros 3-3
88' Wissel Ferencváros Wissel Isael voor T. Nguen Ferencváros
89' Wissel Molde Wissel M. Bolly voor L. James Molde
97' Gele kaart Molde Gele kaart voor S. Gregersen Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Ferencváros
Opstellingen Molde - Ferencváros
De opstellingen van Molde en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.