Nabeschouwing Monaco - CSKA Moskva (3-0) || Champions League 2016/2017

Woensdag 2 november 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Monaco het woensdag 2 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - CSKA Moskva (3-0)

Het Champions League duel tussen Monaco en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 3-0 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door V. Germain, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Falcao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee R. Falcao zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Monaco gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matej Jug, waardoor Monaco een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Monaco - CSKA Moskva 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Monaco Doelpunt V. Germain Monaco 1-0
24' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
28' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao met assist van B. Mendy Monaco 2-0
41' Doelpunt Monaco Doelpunt R. Falcao met assist van V. Germain Monaco 3-0
63' Wissel CSKA Moskva Wissel L. Traoré voor C. Strandberg CSKA Moskva
71' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor Z. Tošić CSKA Moskva
74' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor R. Falcao Monaco
85' Wissel Monaco Wissel K. Mbappe Lottin voor V. Germain Monaco
89' Wissel Monaco Wissel A. Raggi voor Jemerson Monaco
92' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Golovin CSKA Moskva
90' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor G. Shchennikov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - CSKA Moskva
Opstellingen Monaco - CSKA Moskva

Voorbeschouwing Monaco - CSKA Moskva

Monaco en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 18 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.