Nabeschouwing Monaco - Fenerbahçe (3-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 3 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Monaco het woensdag 3 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Fenerbahçe (3-1)

Het Champions League duel tussen Monaco en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monaco kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van V. Germain. Een penalty zorgde er later in de 18e minuut voor dat Monaco via R. Falcao op 2-0 kwam te staan. In de 53e minuut wist Fenerbahçe de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Emenike.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat V. Germain de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Fenerbahçe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Monaco Doelpunt V. Germain met assist van R. Falcao Monaco 1-0
17' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldirim Fenerbahçe
18' Penalty Monaco Penalty R. Falcao Monaco 2-0
36' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Topal voor S. Kjær Fenerbahçe
45' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor R. Falcao Monaco
53' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Emenike met assist van M. Škrtel Fenerbahçe 2-1
54' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Subašić Monaco
54' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Fabinho Monaco
65' Doelpunt Monaco Doelpunt V. Germain met assist van N. Dirar Monaco 3-1
69' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Chahechouhe voor Souza Fenerbahçe
81' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Stoch voor H. Kaldirim Fenerbahçe
82' Wissel Monaco Wissel Bernardo Silva voor T. Lemar Monaco
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Raggi Monaco
93' Wissel Monaco Wissel K. Glik voor V. Germain Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Fenerbahçe
Opstellingen Monaco - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Monaco - Fenerbahçe

Monaco en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Fenerbahçe in de Champions League vond plaats op 27 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Monaco. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.