Nabeschouwing Norrköping - Rosenborg (3-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 20 juli 2016 - 19:15 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Norrköping het woensdag 20 juli 2016 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Östgötaporten in Norrköping.

Via de Norrköping - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norrköping - Rosenborg (3-2)

Het Champions League duel tussen Norrköping en Rosenborg is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Norrköping. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. C. Gytkjær maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rosenborg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rosenborg vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. de Lanlay op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Norrköping de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Andersson.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Nyman de 2-2 maakte voor Norrköping. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Norrköping dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Andersson de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Norrköping.

Wedstrijdstatistieken Norrköping - Rosenborg
3
2
LIVE Norrköping - Rosenborg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norrköping - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor J. Svensson Rosenborg
37' Penalty Rosenborg Penalty C. Gytkjær Rosenborg 0-1
55' Doelpunt Rosenborg Doelpunt Y. de Lanlay Rosenborg 0-2
57' Doelpunt Norrköping Doelpunt S. Andersson Norrköping 1-2
59' Doelpunt Norrköping Doelpunt C. Nyman Norrköping 2-2
59' Wissel Norrköping Wissel T. Tekie voor E. Smith Norrköping
68' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor F. Midtsjø Rosenborg
70' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor J. Fjóluson Norrköping
75' Wissel Norrköping Wissel A. Hadenius voor A. Blomqvist Norrköping
77' Doelpunt Norrköping Doelpunt S. Andersson Norrköping 3-2
84' Wissel Rosenborg Wissel G. Thórarinsson voor Y. de Lanlay Rosenborg
88' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor S. Andersson Norrköping
92' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor C. Telo Norrköping
91' Wissel Norrköping Wissel F. Dagerstål voor J. Fjóluson Norrköping
96' Wissel Rosenborg Wissel J. Bjørdal voor C. Gytkjær Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Norrköping - Rosenborg
Opstellingen Norrköping - Rosenborg

Voorbeschouwing Norrköping - Rosenborg

Norrköping en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Norrköping en Rosenborg in de Champions League vond plaats op 13 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rosenborg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Norrköping te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Norrköping. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.