Nabeschouwing Olimpija - Trenčín (3-4) || Champions League 2016/2017

Woensdag 13 juli 2016 - 20:30 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Olimpija het woensdag 13 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Trenčín (3-4)

Het Champions League duel tussen Olimpija en Trenčín is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Trenčín kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Lawrence. Trenčín vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kalu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut volgde een derde treffer van Trenčín, waarmee R. Janga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Trenčín geen gas terug, waardoor in de 32e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Holúbek. Na 34 minuten wist Olimpija eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van E. Velikonja bracht het de achterstand terug tot 1-4. In de 43e minuut was het M. Zajc van Olimpija wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Olimpija mocht B. Eleke in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Trenčín.

Wedstrijdstatistieken Olimpija - Trenčín
3
4
LIVE Olimpija - Trenčín 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Lawrence Trenčín 0-1
6' Doelpunt Trenčín Doelpunt S. Kalu Trenčín 0-2
20' Doelpunt Trenčín Doelpunt R. Janga Trenčín 0-3
32' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Holúbek Trenčín 0-4
34' Doelpunt Olimpija Doelpunt E. Velikonja Olimpija 1-4
39' Wissel Trenčín Wissel D. Jančo voor J. Lawrence Trenčín
42' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor I. Rabiu Trenčín
43' Doelpunt Olimpija Doelpunt M. Zajc Olimpija 2-4
51' Wissel Olimpija Wissel B. Eleke voor J. Wobay Olimpija
67' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor D. Kelhar Olimpija
74' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor I. Šemrinec Trenčín
75' Wissel Olimpija Wissel Ricardo Alves voor J. Novak Olimpija
78' Wissel Trenčín Wissel J. Diks voor J. Holúbek Trenčín
80' Wissel Olimpija Wissel A. Krefl voor A. Kirm Olimpija
89' Doelpunt Olimpija Doelpunt B. Eleke Olimpija 3-4
89' Wissel Trenčín Wissel M. Udeh voor R. Janga Trenčín