Nabeschouwing Olympique Lyon - Juventus (0-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 18 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Olympique Lyon het dinsdag 18 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Juventus (0-1)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Lemina van Juventus. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 54e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 76 minuten was het J. Cuadrado die Juventus op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Olympique Lyon - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Rafael Olympique Lyonnais
34' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
41' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Lemina Juventus
51' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Sergi Darder Olympique Lyonnais
54' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor M. Lemina Juventus
60' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor A. Lacazette Olympique Lyonnais
64' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Ferri voor Sergi Darder Olympique Lyonnais
69' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor P. Dybala Juventus
72' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor A. Lacazette Olympique Lyonnais
73' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Diakhaby Olympique Lyonnais
75' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor S. Khedira Juventus
76' Doelpunt Juventus Doelpunt J. Cuadrado met assist van Dani Alves Juventus 0-1
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Ghezzal voor M. Yanga-Mbiwa Olympique Lyonnais
83' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Ferri Olympique Lyonnais
84' Wissel Juventus Wissel M. Benatia voor Dani Alves Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Juventus
Opstellingen Olympique Lyon - Juventus

Voorbeschouwing Olympique Lyon - Juventus

Olympique Lyon en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon en Juventus elkaar treffen in de Champions League.