Nabeschouwing Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus (0-0) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 29 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Omonia Nicosia het dinsdag 29 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus (0-0)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Olympiakos Piraeus, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Olympiakos Piraeus kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Ba Olympiakos Piraeus
56' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
66' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor E. Bautheac Omonia Nicosia
70' Wissel Omonia Nicosia Wissel A. Kakoulis voor M. Duris Omonia Nicosia
70' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Asante voor F. Papoulis Omonia Nicosia
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Masouras voor L. Randjelovic Olympiakos Piraeus
76' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor I. Kousoulos Omonia Nicosia
80' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor T. Hubocan Omonia Nicosia
84' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Kaly Sene voor M. Tzionis Omonia Nicosia
85' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Rafinha Olympiakos Piraeus
89' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Cafu voor M. Camara Olympiakos Piraeus
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
94' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor A. Kakoulis Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Omonia Nicosia en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Henning Berg
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Olympiakos Piraeus

Omonia Nicosia en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Omonia Nicosia en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 23 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympiakos Piraeus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Omonia Nicosia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Omonia Nicosia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.