Nabeschouwing PAOK - Besiktas (3-1) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 25 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt PAOK het dinsdag 25 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Besiktas (3-1)

Het Champions League duel tussen PAOK en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 3-1 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Tzolis, waarmee PAOK met 1-0 de leiding nam. PAOK vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Tzolis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van PAOK, waarmee D. Pelkas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 37 minuten deed C. Larin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Beşiktaş werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Beşiktaş echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. PAOK kreeg een penalty toegewezen in de 41e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond C. Akpom die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PAOK.

LIVE PAOK - Besiktas 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt PAOK Doelpunt C. Tzolis met assist van D. Giannoulis PAOK 1-0
11' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. NSakala Beşiktaş
22' Gele kaart PAOK Gele kaart voor I. Michailidis PAOK
24' Doelpunt PAOK Doelpunt C. Tzolis met assist van C. Akpom PAOK 2-0
30' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Pelkas met assist van C. Tzolis PAOK 3-0
37' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van J. Lens Beşiktaş 3-1
41' Penalty gemist PAOK Penalty gemist C. Akpom PAOK
44' Wissel PAOK Wissel D. Limnios voor Rodrigo PAOK
46' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Ingason PAOK
46' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor T. Boyd Beşiktaş
63' Gele kaart PAOK Gele kaart voor O. El Kaddouri PAOK
69' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Pelkas PAOK
69' Wissel Beşiktaş Wissel D. Tokoz voor B. Mensah Beşiktaş
76' Wissel PAOK Wissel A. Esiti voor D. Pelkas PAOK
82' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor F. NSakala Beşiktaş
84' Wissel PAOK Wissel L. Jaba voor C. Tzolis PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Besiktas
Opstellingen PAOK - Besiktas
De opstellingen van PAOK en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - Besiktas

PAOK en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en Besiktas elkaar treffen in de Champions League.