Nabeschouwing Partizani Tirana - Ferencváros (1-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 13 juli 2016 - 20:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Partizani Tirana het woensdag 13 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Skënderbeu in Korçë.

Via de Partizani Tirana - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizani Tirana - Ferencváros (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Partizani Tirana en Ferencváros geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Fili, waarmee Partizani Tirana met 1-0 de leiding nam. Ferencváros kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Böde, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Partizani Tirana - Ferencváros
1
1
LIVE Partizani Tirana - Ferencváros 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizani Tirana - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Nalepa Ferencváros
47' Doelpunt Partizani Tirana Doelpunt R. Fili Partizani Tirana 1-0
54' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Dilaver Ferencváros
64' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor C. Ramírez Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel S. Šesták voor A. Radó Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel D. Böde voor M. Djuricin Ferencváros
67' Wissel Partizani Tirana Wissel C. Ekuban voor A. Torassa Partizani Tirana
71' Doelpunt Ferencváros Doelpunt D. Böde Ferencváros 1-1
82' Wissel Partizani Tirana Wissel S. Atanda voor E. Vila Partizani Tirana
85' Wissel Partizani Tirana Wissel D. Volaš voor R. Fili Partizani Tirana
88' Wissel Ferencváros Wissel F. Trinks voor D. Nagy Ferencváros