Nabeschouwing Partizani Tirana - Salzburg (0-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 26 juli 2016 - 20:15 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Partizani Tirana het dinsdag 26 juli 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Partizani Tirana - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizani Tirana - Salzburg (0-1)

Het Champions League duel tussen Partizani Tirana en Salzburg is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Samassekou van Salzburg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 53e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 70e minuut voor dat Salzburg via Soriano op 0-1 kwam te staan. In de 72e minuut moest Partizani Tirana verder met een man minder nadat R. Kalari een rode kaart had gekregen. Het lukte Salzburg in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Salzburg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Partizani Tirana - Salzburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizani Tirana - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Schwegler Salzburg
50' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
52' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor L. Ibrahimi Partizani Tirana
53' Tweede gele kaart Salzburg Tweede gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
56' Wissel Salzburg Wissel K. Laimer voor M. Dabbur Salzburg
58' Wissel Partizani Tirana Wissel I. Batha voor R. Fili Partizani Tirana
70' Penalty Salzburg Penalty Soriano Salzburg 0-1
72' Rode kaart Partizani Tirana Rode kaart voor R. Kalari Partizani Tirana
75' Wissel Salzburg Wissel F. Gulbrandsen voor Soriano Salzburg
82' Wissel Partizani Tirana Wissel J. Bardhi voor A. Torassa Partizani Tirana
84' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Valon Berisha Salzburg
89' Wissel Salzburg Wissel S. Lainer voor V. Lazaro Salzburg