Nabeschouwing Porto - Juventus (0-2) || Champions League 2016/2017

Woensdag 22 februari 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Porto het woensdag 22 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Juventus (0-2)

Het Champions League duel tussen Porto en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Alex Telles van Porto. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 27e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 72 minuten was het M. Pjaca die Juventus op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Juventus via een goal van Dani Alves in de 74e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Porto - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Telles Porto
27' Tweede gele kaart Porto Tweede gele kaart voor Alex Telles Porto
30' Wissel Porto Wissel M. Layún voor André Silva Porto
47' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Pereira Porto
50' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Lichtsteiner Juventus
61' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor Rúben Neves Porto
67' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor J. Cuadrado Juventus
72' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Pjaca Juventus 0-1
73' Wissel Porto Wissel Diogo Jota voor Y. Brahimi Porto
73' Wissel Juventus Wissel Dani Alves voor S. Lichtsteiner Juventus
74' Doelpunt Juventus Doelpunt Dani Alves met assist van Alex Sandro Juventus 0-2
85' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
86' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor P. Dybala Juventus
89' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ivan Marcano Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Juventus
Opstellingen Porto - Juventus

Voorbeschouwing Porto - Juventus

Porto en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Juventus elkaar treffen in de Champions League.