Nabeschouwing Porto - Kopenhagen (1-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 14 september 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Porto het woensdag 14 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Kopenhagen (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Porto en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Otavinho, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. FC Copenhagen kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Cornelius, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 66e minuut kreeg J. Greguš van FC Copenhagen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Copenhagen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Porto - Kopenhagen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor J. Greguš FC Copenhagen
13' Doelpunt Porto Doelpunt Otavinho met assist van André Silva Porto 1-0
52' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Cornelius FC Copenhagen 1-1
62' Wissel Porto Wissel L. Depoitre voor Jesús Corona Porto
64' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ivan Marcano Porto
66' Tweede gele kaart FC Copenhagen Tweede gele kaart voor J. Greguš FC Copenhagen
69' Wissel FC Copenhagen Wissel B. Verbič voor F. Santander FC Copenhagen
70' Wissel Porto Wissel Y. Brahimi voor H. Herrera Porto
77' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Falk voor Y. Toutouh FC Copenhagen
82' Wissel Porto Wissel Diogo Jota voor Otavinho Porto
93' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Antonsson voor W. Kvist FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Kopenhagen
Opstellingen Porto - Kopenhagen

Voorbeschouwing Porto - Kopenhagen

Porto en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Porto en Kopenhagen elkaar treffen in de Champions League.