Nabeschouwing Porto - Manchester City (0-0) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 1 december 2020 - 21:00 uur



In de Champions League 2020/2021 neemt Porto het dinsdag 1 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Manchester City (0-0)

De Champions League 2020/2021 wedstrijd tussen Porto en Manchester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Manchester City, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Manchester City kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Björn Kuipers niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - Manchester City
Balbezit
34%
66%
Schoten totaal
2
17
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
81
168
Gevaarlijke aanvallen
29
93
Passes
114
205
Overtredingen
10
13
Buitenspel
0
2
Corners
0
4
Wissels
4
1
LIVE Porto - Manchester City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Rodri Manchester City
62' Wissel Porto Wissel M. Luis Diaz voor J. Corona Porto
68' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Marega Porto
71' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor F. Torres Manchester City
72' Wissel Porto Wissel Evanilson voor M. Marega Porto
72' Wissel Porto Wissel Nanu voor W. Manafa Porto
80' VAR: Afgekeurd doelpunt G. de Jesus Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. de Jesus Manchester City
87' Wissel Porto Wissel F. Vieira voor Otavio Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Manchester City
Opstellingen Porto - Manchester City
De opstellingen van Porto en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Manchester City

Porto en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Manchester City in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Porto te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Porto. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Manchester City 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 2e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Porto - Manchester City Opstelling Porto Opstelling Manchester City Live Porto - Manchester City Live Porto - Manchester City kijken Porto - Manchester City kijken Live Porto - Manchester City stream Porto - Manchester City Fox Sports Nabeschouwing Porto - Manchester City Uitslag Porto - Manchester City Statistieken Porto - Manchester City Champions League 2020/2021 Porto - Manchester City wedden Porto - Manchester City gokken Porto - Manchester City Unibet