Nabeschouwing Porto - Olympiakos Piraeus (2-0) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Porto het dinsdag 27 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Olympiakos Piraeus (2-0)

Het Champions League duel tussen Porto en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door F. Vieira, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Porto vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sergio Oliveira op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Porto.

LIVE Porto - Olympiakos Piraeus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Porto Doelpunt F. Vieira Porto 1-0
53' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
61' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor F. Vieira Porto
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
70' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor Otavio Porto
70' Wissel Porto Wissel Evanilson voor J. Corona Porto
70' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel R. Vinagre voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
70' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Bruma voor L. Randjelovic Olympiakos Piraeus
80' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
82' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Rodrigues Pepe voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Koka voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
85' Doelpunt Porto Doelpunt Sergio Oliveira met assist van M. Marega Porto 2-0
89' Wissel Porto Wissel R. Baro voor Sergio Oliveira Porto
90' Gele kaart Porto Gele kaart voor W. Manafa Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Porto - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Porto en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Olympiakos Piraeus

Porto en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Champions League.

Winst Porto 0
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 4e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 2e plaats.