Nabeschouwing PSG - Arsenal (1-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 13 september 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt PSG het dinsdag 13 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Arsenal (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen PSG en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris Saint Germain kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van E. Cavani. Arsenal kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Sánchez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 93e minuut kreeg M. Verratti van Paris Saint Germain voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Paris Saint Germain de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 93e minuut moest Arsenal verder met een man minder, nadat O. Giroud een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PSG - Arsenal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van S. Aurier Paris Saint Germain 1-0
8' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
24' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor F. Coquelin Arsenal
63' Wissel Arsenal Wissel O. Giroud voor A. Oxlade-Chamberlain Arsenal
71' Wissel Arsenal Wissel G. Xhaka voor F. Coquelin Arsenal
74' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Motta voor A. Rabiot Paris Saint Germain
77' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Sánchez Arsenal 1-1
79' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor G. Krychowiak Paris Saint Germain
84' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Meunier voor S. Aurier Paris Saint Germain
85' Wissel Arsenal Wissel Mohamed Elneny voor M. Özil Arsenal
88' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor O. Giroud Arsenal
93' Tweede gele kaart Paris Saint Germain Tweede gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
92' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Motta Paris Saint Germain
93' Tweede gele kaart Arsenal Tweede gele kaart voor O. Giroud Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Arsenal
Opstellingen PSG - Arsenal

Voorbeschouwing PSG - Arsenal

PSG en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PSG en Arsenal elkaar treffen in de Champions League.