Nabeschouwing PSV - Bayern München (1-2) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 1 november 2016 - 20:45 uur



In de Champions League 2016/2017 neemt PSV het dinsdag 1 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Bayern München (1-2)

Het Champions League duel tussen PSV en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Arias, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Lewandowski in de 34e minuut zorgde er even later voor dat FC Bayern München weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette R. Lewandowski zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Rocchi, waardoor Bayern München een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSV - Bayern München
Goals
1
2
Balbezit
27%
73%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
25
Schoten op doel
2
10
Passes
296
782
Overtredingen
10
8
Buitenspel
0
1
Corners
0
7
LIVE PSV - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt PSV Doelpunt S. Arias PSV 1-0
34' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 1-1
46' Wissel PSV Wissel J. Brenet voor J. Willems PSV
64' Wissel FC Bayern München Wissel Douglas Costa voor A. Robben FC Bayern München
64' Wissel FC Bayern München Wissel K. Coman voor J. Kimmich FC Bayern München
67' Wissel PSV Wissel S. Bergwijn voor G. Pereiro PSV
73' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van D. Alaba FC Bayern München 1-2
74' Wissel PSV Wissel O. Zinchenko voor B. Ramselaar PSV
85' Wissel FC Bayern München Wissel Renato Sanches voor T. Müller FC Bayern München
90' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor K. Coman FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Bayern München
Opstellingen PSV - Bayern München

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - Bayern München

PSV en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Bayern München in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Bayern München 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
PSV - Bayern München Opstelling PSV Opstelling Bayern München Live PSV - Bayern München Live PSV - Bayern München kijken PSV - Bayern München kijken Live PSV - Bayern München stream PSV - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing PSV - Bayern München Uitslag PSV - Bayern München Statistieken PSV - Bayern München Champions League 2016/2017 PSV - Bayern München wedden PSV - Bayern München gokken PSV - Bayern München Unibet