Nabeschouwing Qarabağ - F91 Dudelange (2-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 12 juli 2016 - 19:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Qarabağ het dinsdag 12 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabağ - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - F91 Dudelange (2-0)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en F91 Dudelange is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. Richard maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Qarabağ vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Richard op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Qarabağ.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - F91 Dudelange
2
0
LIVE Qarabağ - F91 Dudelange 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor B. Mélisse F91 Dudelange
11' Penalty Qarabağ Penalty Richard Qarabağ 1-0
24' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor K. Malget F91 Dudelange
27' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Richard Qarabağ 2-0
33' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Dani Quintana Qarabağ
39' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
48' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor M. Pokar F91 Dudelange
55' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
56' Wissel F91 Dudelange Wissel M. NDiaye voor M. Pokar F91 Dudelange
63' Wissel Qarabağ Wissel Reynaldo voor M. Mədətov Qarabağ
69' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Moreira voor K. Malget F91 Dudelange
74' Wissel Qarabağ Wissel Ə. İsmayılov voor M. Muarem Qarabağ
82' Wissel F91 Dudelange Wissel Stélvio voor K. Nakache F91 Dudelange
83' Wissel Qarabağ Wissel R. Əmirquliyev voor Dani Quintana Qarabağ