Nabeschouwing Qarabağ - Sheriff (2-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 26 augustus 2020 - 18:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Qarabağ het woensdag 26 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Sheriff (2-1)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Mykola Balakin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. U. Matic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 37e minuut moest A. Abang van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mykola Balakin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sheriff verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Qarabağ via een goal van M. Emreli in de 63e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 78e minuut was het Sheriff dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van F. Castaneda, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mykola Balakin, waardoor Qarabağ een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Sheriff 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Obilor Sheriff
22' Penalty Qarabağ Penalty U. Matic Qarabağ 1-0
37' Rode kaart Sheriff Rode kaart voor A. Abang Sheriff
46' Wissel Sheriff Wissel F. Castaneda voor B. Mioc Sheriff
63' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Emreli met assist van A. Zoubir Qarabağ 2-0
70' Wissel Qarabağ Wissel I. Ibrahimli voor F. Ozobic Qarabağ
73' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor I. Ibrahimli Qarabağ
74' Wissel Sheriff Wissel K. Julien voor F. Obilor Sheriff
74' Wissel Sheriff Wissel R. Gadze voor G. Boban Sheriff
78' Doelpunt Sheriff Doelpunt F. Castaneda met assist van K. Julien Sheriff 2-1
89' Wissel Qarabağ Wissel O. Kwabena voor J. Romero Qarabağ
94' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor W. Guerrier Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Sheriff
Opstellingen Qarabağ - Sheriff
De opstellingen van Qarabağ en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.