Nabeschouwing Roma - Porto (0-3) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 23 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Roma het dinsdag 23 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Porto (0-3)

Het Champions League duel tussen Roma en Porto is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 0-3 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Felipe, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. In de 39e minuut moest D. De Rossi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Szymon Marciniak een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Roma verder met een speler minder. In de 50e minuut moest Roma verder met een man minder nadat Emerson een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Layún de voorsprong door in de 73e minuut de 0-2 te scoren voor Porto. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Jesús Corona zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor Porto een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Roma - Porto 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Porto Doelpunt Felipe met assist van Otavinho Porto 0-1
14' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
31' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavinho Porto
39' Rode kaart Roma Rode kaart voor D. De Rossi Roma
42' Wissel Roma Wissel Emerson voor L. Paredes Roma
47' Wissel Porto Wissel M. Layún voor M. Pereira Porto
50' Rode kaart Roma Rode kaart voor Emerson Roma
57' Gele kaart Porto Gele kaart voor Sérgio Oliveira Porto
57' Wissel Porto Wissel Sérgio Oliveira voor Otavinho Porto
59' Wissel Roma Wissel J. Iturbe voor E. Džeko Roma
66' Gele kaart Porto Gele kaart voor André Silva Porto
66' Wissel Porto Wissel Adrián voor André Silva Porto
73' Doelpunt Porto Doelpunt M. Layún met assist van H. Herrera Porto 0-2
75' Doelpunt Porto Doelpunt Jesús Corona met assist van H. Herrera Porto 0-3
86' Wissel Roma Wissel Gerson voor D. Perotti Roma
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor Gerson Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Porto
Opstellingen Roma - Porto

Voorbeschouwing Roma - Porto

Roma en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Porto in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.