Nabeschouwing Rosenborg - APOEL (2-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 27 juli 2016 - 19:15 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Rosenborg het woensdag 27 juli 2016 om 19:15 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - APOEL (2-1)

Het Champions League duel tussen Rosenborg en APOEL is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door C. Gytkjær, waarmee Rosenborg met 1-0 de leiding nam. Rosenborg vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Skjelvik op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist APOEL de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Efrem. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want APOEL kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Rosenborg een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rosenborg - APOEL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Iñaki Astiz APOEL
22' Doelpunt Rosenborg Doelpunt C. Gytkjær met assist van J. Skjelvik Rosenborg 1-0
37' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Carlão APOEL
46' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Skjelvik met assist van F. Midtsjø Rosenborg 2-0
60' Wissel APOEL Wissel Andrea Orlandi voor K. Artymatas APOEL
61' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor J. Svensson Rosenborg
65' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor Vander APOEL
67' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Efrem met assist van P. Soteriou APOEL 2-1
75' Wissel Rosenborg Wissel M. Bakenga voor Y. de Lanlay Rosenborg
77' Wissel APOEL Wissel I. de Camargo voor P. Soteriou APOEL
80' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor F. Midtsjø Rosenborg