Nabeschouwing Rostov - Ajax (4-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 24 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Rostov het woensdag 24 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olimp 2 in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Ajax (4-1)

Het Champions League duel tussen Rostov en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mazic geëindigd in een 4-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door S. Azmoun, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Erokhin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Rostov, waarmee C. Noboa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rostov geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Poloz. In de 83e minuut werd F. Kudryashov van Rostov met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rostov met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 84e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Ajax speler D. Klaassen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Milorad Mazic en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Rostov.

LIVE Rostov - Ajax 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Rostov Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Erokhin Rostov 1-0
39' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Azmoun Rostov
41' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Poloz Rostov
46' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor A. El Ghazi Ajax
52' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Erokhin met assist van T. Kalachev Rostov 2-0
53' Gele kaart Rostov Gele kaart voor César Navas Rostov
58' Wissel Ajax Wissel K. Dolberg voor R. Bazoer Ajax
60' Doelpunt Rostov Doelpunt C. Noboa met assist van I. Novoseltsev Rostov 3-0
66' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Poloz met assist van A. Erokhin Rostov 4-0
73' Wissel Rostov Wissel A. Bukharov voor S. Azmoun Rostov
77' Wissel Ajax Wissel M. Cassierra voor A. Younes Ajax
79' Wissel Rostov Wissel S. Ezatolahi voor A. Erokhin Rostov
83' Rode kaart Rostov Rode kaart voor F. Kudryashov Rostov
84' Penalty Ajax Penalty D. Klaassen Ajax 4-1
87' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Viergever Ajax
87' Wissel Rostov Wissel M. Doumbia voor D. Poloz Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Ajax
Opstellingen Rostov - Ajax

Voorbeschouwing Rostov - Ajax

Rostov en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mazic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Ajax in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.