Nabeschouwing Rostov - Atlético Madrid (0-1) || Champions League 2016/2017

Woensdag 19 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Rostov het woensdag 19 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Olimp 2 in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Atlético Madrid (0-1)

Het Champions League duel tussen Rostov en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Y. Carrasco, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Atlético Madrid dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rostov - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
28' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Mevlja Rostov
57' Wissel Atlético Madrid Wissel K. Gameiro voor Á. Correa Atlético Madrid
62' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van Fernando Torres Atlético Madrid 0-1
70' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Juanfran Atlético Madrid
75' Wissel Rostov Wissel A. Prepeliță voor S. Azmoun Rostov
77' Wissel Rostov Wissel M. Doumbia voor D. Poloz Rostov
89' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl voor Y. Carrasco Atlético Madrid
91' Wissel Atlético Madrid Wissel Tiago voor A. Griezmann Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Atlético Madrid
Opstellingen Rostov - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Rostov - Atlético Madrid

Rostov en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Atlético Madrid elkaar treffen in de Champions League.