Nabeschouwing Salzburg - Dinamo Zagreb (1-2) (na verlenging) || Champions League 2016/2017

Woensdag 24 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Salzburg het woensdag 24 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Dinamo Zagreb (1-2) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dinamo Zagreb dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door V. Lazaro, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Fernándes, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 95e minuut zette E. Soudani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dinamo Zagreb de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Craig Alexander Thomson af en was het Dinamo Zagreb die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Salzburg - Dinamo Zagreb 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Salzburg Doelpunt V. Lazaro met assist van Soriano Salzburg 1-0
22' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor V. Lazaro Salzburg
31' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Sigali Dinamo Zagreb
46' Wissel Salzburg Wissel S. Lainer voor C. Schwegler Salzburg
59' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Jonas Dinamo Zagreb
61' Wissel Salzburg Wissel D. Samassekou voor V. Lazaro Salzburg
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Ćorić voor Á. Henríquez Dinamo Zagreb
67' Wissel Salzburg Wissel T. Minamino voor Wamberto Salzburg
73' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Pavičić voor Jonas Dinamo Zagreb
78' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel G. Schildenfeld voor D. Antolić Dinamo Zagreb
87' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Fernándes met assist van G. Schildenfeld Dinamo Zagreb 1-1
95' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt E. Soudani Dinamo Zagreb 1-2
103' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
121' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Ćaleta-Car Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Dinamo Zagreb
Opstellingen Salzburg - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Salzburg - Dinamo Zagreb

Salzburg en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dinamo Zagreb slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.