Nabeschouwing Salzburg - Maccabi Tel Aviv (3-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Salzburg het woensdag 30 september 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Maccabi Tel Aviv (3-1)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 3-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door P. Daka, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Maccabi Tel Aviv kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Karzev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut kreeg G. Donis van Maccabi Tel Aviv voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Maccabi Tel Aviv de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

D. Szoboszlai zette Salzburg even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Felix Brych toegekende penalty wist te benutten. Na 68 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat P. Daka de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Maccabi Tel Aviv 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka Salzburg 1-0
30' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt E. Karzev Maccabi Tel Aviv 1-1
38' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
44' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Karzev Maccabi Tel Aviv
47' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor G. Donis Maccabi Tel Aviv
48' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor M. Baltaksa Maccabi Tel Aviv
48' Tweede gele kaart Maccabi Tel Aviv Tweede gele kaart voor G. Donis Maccabi Tel Aviv
49' Penalty Salzburg Penalty D. Szoboszlai Salzburg 2-1
65' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel M. Hozez voor B. Bitton Maccabi Tel Aviv
66' Wissel Salzburg Wissel M. Berisha voor S. Koita Salzburg
68' Doelpunt Salzburg Doelpunt P. Daka met assist van A. Vallci Salzburg 3-1
74' Wissel Salzburg Wissel Z. Junuzovic voor M. Camara Salzburg
74' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Glezer voor M. Kandil Maccabi Tel Aviv
75' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel R. Hanzis voor E. Almog Maccabi Tel Aviv
82' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor M. Okugawa Salzburg
87' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Andre Ramalho Salzburg
92' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Okafor Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Salzburg - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Salzburg en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.