Nabeschouwing Sevilla - Chelsea (0-4) || Champions League 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Sevilla het woensdag 2 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Chelsea (0-4)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-4 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door O. Giroud, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Giroud op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee O. Giroud zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

O. Giroud zette Chelsea even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Chelsea.

LIVE Sevilla - Chelsea 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van K. Havertz Chelsea 0-1
15' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
37' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Kovacic Chelsea
41' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Idrissi Sevilla
43' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor C. Pulisic Chelsea
54' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van M. Kovacic Chelsea 0-2
59' Wissel Sevilla Wissel J. Kounde voor J. Navas Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel L. Ocampos voor O. Idrissi Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor Oscar Sevilla
66' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor F. Vazquez Sevilla
67' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor M. Kovacic Chelsea
67' Wissel Chelsea Wissel N. Kante voor K. Havertz Chelsea
67' Wissel Chelsea Wissel M. Mount voor C. Pulisic Chelsea
74' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van N. Kante Chelsea 0-3
75' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor I. Rakitic Sevilla
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Gomez Sevilla
83' Penalty Chelsea Penalty O. Giroud Chelsea 0-4
84' Wissel Chelsea Wissel T. Werner voor O. Giroud Chelsea
85' Wissel Chelsea Wissel B. Gilmour voor Jorginho Chelsea
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
91' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Mount Chelsea
91' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor H. Ziyech Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Chelsea
Opstellingen Sevilla - Chelsea
De opstellingen van Sevilla en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Chelsea

Sevilla en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Chelsea in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sevilla 0
Winst Chelsea 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 2e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 1e plaats.