Nabeschouwing Sevilla - Rennes (1-0) || Champions League 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Sevilla het woensdag 28 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Rennes (1-0)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door L. de Jong, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sevilla - Rennes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Rennes Wissel N. Aguerd voor D. Rugani Rennes
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
49' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor B. Bourigeaud Rennes
53' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
56' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong met assist van M. Acuna Sevilla 1-0
58' Gele kaart Rennes Gele kaart voor S. J. Lea Rennes
62' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Martin Rennes
76' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor O. Torres Sevilla
77' Wissel Rennes Wissel H. Dalbert voor B. Soppy Rennes
77' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor C. Grenier Rennes
85' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor M. El Haddadi Sevilla
87' Gele kaart Rennes Gele kaart voor D. Da Silva Rennes
89' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor J. Jordan Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Rennes
Opstellingen Sevilla - Rennes
De opstellingen van Sevilla en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Rennes

Sevilla en Rennes spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Rennes elkaar treffen in de Champions League.

Winst Sevilla 0
Winst Rennes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 2e plaats.