Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach (0-6) || Champions League 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 18:55 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 3 november 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Oblasny SportKomplex Metalist in Kharkiv.

Via de Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach (0-6)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-6 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Plea, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van V. Bondar zorgde ervoor dat Borussia Mönchengladbach op 0-2 kwam te staan in de 17e minuut. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Borussia Mönchengladbach, waarmee A. Plea zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Borussia Mönchengladbach geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Bensebaini. De 0-5 voor Borussia Mönchengladbach volgde even later in de 65e minuut nadat L. Stindl namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Borussia Mönchengladbach speler A. Plea, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Borussia M'gladbach, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea met assist van S. Lainer Borussia Mönchengladbach 0-1
17' Eigen doelpunt Borussia Mönchengladbach Eigen doelpunt V. Bondar Borussia Mönchengladbach 0-2
26' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea met assist van L. Stindl Borussia Mönchengladbach 0-3
44' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt R. Bensebaini Borussia Mönchengladbach 0-4
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Kovalenko voor Marlos Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Alan Patrick voor M. Antonio Shakhtar Donetsk
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel J. Moraes voor Taison Shakhtar Donetsk
46' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor D. Khocholava Shakhtar Donetsk
63' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
65' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van A. Plea Borussia Mönchengladbach 0-5
69' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel T. Stepanenko voor Maycon Shakhtar Donetsk
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
75' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel V. Lazaro voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
78' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea met assist van M. Thuram Borussia Mönchengladbach 0-6
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Lang voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel I. Traore voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
89' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Lang Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Shakhtar Donetsk en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtar Donetsk gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.