Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Young Boys (2-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 26 juli 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Shakhtar Donetsk het dinsdag 26 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena L'viv in L'viv.

Via de Shakhtar Donetsk - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Young Boys (2-0)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Young Boys is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Bernard, waarmee Shakhtar Donetsk met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg M. Vilotić van Young Boys voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Young Boys de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Shakhtar Donetsk via een goal van Y. Seleznyov in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Shakhtar Donetsk.

LIVE Shakhtar Donetsk - Young Boys 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Vilotić Young Boys
27' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Bernard met assist van Fred Shakhtar Donetsk 1-0
48' Wissel Young Boys Wissel Y. Kubo voor A. Gerndt Young Boys
55' Tweede gele kaart Young Boys Tweede gele kaart voor M. Vilotić Young Boys
58' Wissel Young Boys Wissel G. Wüthrich voor M. Sulejmani Young Boys
70' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor G. Hoarau Young Boys
71' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Y. Seleznyov voor Eduardo Da Silva Shakhtar Donetsk
75' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Y. Seleznyov met assist van T. Stepanenko Shakhtar Donetsk 2-0
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor Taison Shakhtar Donetsk
80' Wissel Young Boys Wissel F. Hadergjonaj voor S. Sutter Young Boys
88' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor L. Bertone Young Boys