Nabeschouwing SJK - BATE (2-2) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 19 juli 2016 - 19:00 uur

SJK - BATE

In de Champions League 2016/2017 neemt SJK het dinsdag 19 juli 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in OmaSP Stadion in Seinajoki.

Via de SJK - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SJK - BATE (2-2)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen SJK en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Karnitskiy, waarmee BATE met 0-1 de leiding nam. BATE vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Rios op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist SJK de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Ngueukam.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Roope Riski de 2-2 maakte voor SJK.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken SJK - BATE
2
2
LIVE SJK - BATE 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SJK - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart SJK Gele kaart voor A. Méïté SJK
15' Doelpunt BATE Doelpunt A. Karnitskiy BATE 0-1
22' Gele kaart SJK Gele kaart voor T. Tahvanainen SJK
29' Doelpunt BATE Doelpunt A. Rios BATE 0-2
44' Doelpunt SJK Doelpunt A. Ngueukam SJK 1-2
46' Wissel SJK Wissel E. Kane voor T. Tahvanainen SJK
54' Wissel BATE Wissel M. Ivanić voor A. Volodko BATE
59' Wissel SJK Wissel Y. Rahimi voor J. Vasara SJK
61' Doelpunt SJK Doelpunt Roope Riski SJK 2-2
69' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor A. Rios BATE
75' Wissel SJK Wissel E. Ahde voor M. Hradecky SJK
85' Wissel BATE Wissel M. Volodko voor V. Rodionov BATE
Video hoogtepunten en samenvatting SJK - BATE
Opstellingen SJK - BATE

Voorbeschouwing SJK - BATE

SJK en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen SJK en BATE in de Champions League vond plaats op 12 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is BATE favoriet. 1 keer wist de ploeg van SJK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SJK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.